lördag 22 maj 2010

Altanen luktar konstigt

Idag är minsann ingen vanlig dag. Vi har inte fått vara ute på altanen så mycket som vi brukar och när vi kom ut så luktade altangolvet konstigt. Det var rent av lite läskigt att gå på så vi katter trippade snabbt upp på klösmöbeln. Matte hade kletat nåt på golvet (olja).



Det var ok att gå på sa matte men vi är lite skeptiska.

Nåja, nu är allt frid och fröjd igen.


Vi kan sussa och hålla span ute igen.



Halvspan kanske snarare....


Zzzzzznark.

Jag gjorde mej till lite för att vi skulle få gå ut nån gång.

8 kommentarer:

  1. Visst funderar man om det kommer ovana dofter i nosen från altanen. Men bara oljan sugit in i träet så... man vill ju inte få sladd om man gör en rivstart därute! ;) Tur att ni kan turas om att spana i skift. Det är bara för jobbigt att hålla sig vaken hela tiden. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  2. Ja, det skjønner jeg! Jeg er nok eneig i at det er slitsomt å holde seg våken hele tiden!

    De kjempefine kattene dine ser ut som om de storkoser seg ute på katteverandaen!:) Så snille og gode de er mot hverandre!:) Ingenting er så søtt som katter som koser seg sammen!:)

    Jeg ønsker deg en kjempefin pinseaften, og fortsatt god pinseferie til deg og kattene dine!:)

    SvaraRadera
  3. Såå vackra ni är ,härligt att vara ute på så fin Altan ♥ / Jam & Kram från Oss!!!

    SvaraRadera
  4. Findus;Isak och Rasmus
    Ja det var tur att oljan torkat in i träet men luktar konstigt gör det fortfarande. Vi leker inte nudda golv så mycket det går. Visst är det praktiskt med ett vaktschema.

    Hakrilas
    För det mesta är de sams. Det är Måne som bestämmer (tror hon i alla fall) men Zizze bryr sig inte så mycket om om Måne är sur utan lägger sig bara på henne och tvättar henne medan Måne låter som en mistlur ;-)

    Annmi
    Tackar, det är jättemysigt att vara på altanen. Nu när golvet är klart har tvåbentingarna tagit ut stolsdynorna och ställt ut allt som det brukar stå på sommaren. Måne sitter gärna på grillen och jamar. Det är henner varg-yl plats.

    SvaraRadera
  5. Vilken fin altan ni har! Och en väldans bra klösmöbel! Matte gnäller på oss för att vi äter pensérna men det är väl våra? Nosbuff

    SvaraRadera
  6. Bra at gulvet på altanen er klart nå! Dere har en veldig fin altan, og det vises av bildene at kattene koser seg der;=)

    Våre to katter elsker å gå tur i sele når det er fint og godt vær. Hvis det regner vil de ikke ut i det hele tatt.

    Pusene våre hilser så mye til pusene dine;=)

    Ha en riktig fin og god pinse!

    Klem Catzy

    SvaraRadera
  7. Åh vilken härlig klätterstolpe ni har, förstår att ni sökte skydd där. Vad tänker er matte på olja på golvet ska väl va i maten va. Ha det jättemysigt på verandan, hoppas vi ses snart nospussar från Trollgumman

    SvaraRadera