lördag 31 oktober 2009

Trattkatten åker tevagn

Nu har jag varit hos veterinären igen. Det gick ganske bra för det gör inte ont längre och jag slipper ta den äckliga medicinen nu. Lite rumptvätt måste jag fortfarande stå ut med men det är inte så farligt när det inte gör ont.
Jag måste fortfarande ha tratten men inte så länge till säger matte. Såret är nästan färdigläkt men inte helt.



När man är sjuk får man lite extra favörer.

Som att åka tevagn tex

Jag gillar att ha "slavar" som kör mej runt.
Nu går vi in i vardagsrummet matte. Ta till höger där framme i korsningen.
Sen blir jag extra gosig och därmed ompysslad också. Jag kan tillägga att jag normalt ALDRIG ligger i knäet men har upptäckt att det inte är så dumt ändå.
Mmmm



Hej svejs från Måne

fredag 23 oktober 2009

Jämmer och elände

Sista veckan har då inte varit rolig. Matte säger att jag har nåt som heter analsäcksinflammation själv säger jag nog bara jämmer, elände och ont som en sammanfattning av veckan som gått.

Matte och husse släpade med mig till veterinären förra fredagen och det var inte roligt. Jag förstår inte vad det är med veterinärer och kattrumpor. VAD HAR DE DÄR ATT GÖRA. Kan man inte få ha sin lilla ludna rumpa ifred säger jag bara, fräs.

Nåja, de gjorde nåt konstigt med mig för jag somnade och när jag vaknade så kändes allt så konstigt.

När vi kom hem fick jag INGEN MAT. Vad är det för stil efter flera timmar på Bagarmossens djursjukhus. Matte mumlade nåt om sövning och att man inte får äta på ett par timmar och att katter som varit sövda ska ligga i ett lugnt mörkt rum och VILA UT. Varför då? Om man redan sovit hmmm. Jag vankade av och an och ville ha mat...inte ta det lugnt och sova.

Så har man då ett stort öppet sår i baken + att man får ÄCKLIGA mediciner varje dag. Varje morgon och kväll ska såret göras rent med duschen och det är inte roligt vill jag lova....frääääs.

Titta bara
och så denna parabol gör ju inte saken roligare...kliar gör den också.
Nåja, man är väl viking så man måste ju ändå mitt i allt elände ..leka lite också. Matte har tagit fram en reflex som är jätterolig att leka med.


Zizze leker också men undrar varför jag har parabol och tycker att jag stinker nåt...jag kan ju inte tvätta mej så det är ju inte så konstigt.
Matte försöker dutta med nån trasa och tvätta med men det går ju inte upp mot en hederlig sträv katt-tunga.

Ser ni den gula reflexen..


Sedan är det det här med mat. Hur lätt tror ni det är att äta med en parabol på. Matte har tagit fram några konstiga skålar som är tunga så det inte ska fara iväg så lätt.

hm konstiga skålar men det funkar ... Zizze bryr sig inte utan äter glatt ut MIN skål.

Vadå Månes skål?
Ja, sen var vi tillbaka till det där läskiga stället i onsdags och då visade sig att den superäckliga medicinen inte hjälpte utan jag fick en annan (ännu äckligare) medicin...suck. De sa nåt om resistenta baskilusker.
Håll nu tummarna för att den nya superäckliga medicinen (penicillin) ska hjälpa mej så jag slipper har ett sår i baken som ska läka innifrån och spolas rent flera ggr om dan. Det gör ooont.
Och tratten vill jag också gärna slippa förstås....